Hírek

Szilvásváradiak Budapesten

Népes társaság látogatott kedden Budapestre, ahol a főváros nevezetességeivel ismerkedhettek meg a kirándulás résztvevői.

Főleg nyugdíjasok kerekedtek útra kedden reggel a Szilvásváradért Alapítvány jóvoltából Budapestre, de az időseket általános iskolás diákok is kisérték az egész napos kirándulásra a fővárosba. Első körben a Szent István Bazilikát tekintették meg a csoport tagjai, majd a kiadós ebéd után autóbuszos városlátogatáson vettek részt. A nap zárásaként Horváth László országgyűlési képviselő jóvoltából a Parlamentet ismerték meg a szilvásiak, akik estére rengeteg élménnyel gazdagodva tértek haza településünkre.

A résztvevők ezúton is köszönetet szeretnének mondani a megszűnő Szilvásváradért Alapítvány képviselőjének, Jávori Eriknek és feleségének, Anikó néninek, akiknek köszönhetően díjmentesen vehettek részt az egész napos kiránduláson. Természetesen köszönet Horváth László képviselő úrnak, akinek köszönhetően a Parlamentet is meglátogathatták a vendégek.

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8.00-16.00
  • Kedd: nincs ügyfélfogadás
  • Szerda: 8.00-12.00
  • Csütörtök: 13.00-16.00
  • Péntek: 8.00-12.00

Aktuális

Új hulladékgyűjtési rend lépett életbe! Az új szolgáltató jövő héttől az üveget is szelektíven gyűjti. Részleteket itt olvashatnak! 

 

Pályázati lehetőség!
Eladó telkek!

Szilvásvárad Község Önkormányzata kedvezményes telkeket kínál a gyermekvállalás ösztönzése, a képzett munkaerő megtartása, a községben történő letelepedések elősegítése, a település népességmegtartó képességének növelése érdekében.
Eladó önkormányzati telkek

Elérhetőségek

Facebook

Kövessen minket Facebookon is!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Szilvásvárad anno

Szilvásvárad Anno képekben

Elérhetőségek

Vegye fel velünk a kapcsolatot
3348 Szilvásvárad, Miskolci út 1.
+36 36 816 233
+36 36 816 234
+36 36 816 229
info@szilvasvarad.hu
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.