Hírek

Egererdő ZRt. szolgálati közlemény

Az előttünk álló hétvégén ismét érdemes erdei túrákat, kirándulásokat tervezni. Szombaton néhány helyen zivatarra is számíthatunk, de vasárnap kifejezetten jól eshet az erdők árnyas fái alatt tartózkodni.

Az április végi és május eleji ítéletidő nyomai még látszódnak az erdeinkben, folyamatosan dolgozunk az erdei úthálózat megtisztításán.
A Bükkben, Szilvásvárad térségében az elmúlt heti információkhoz képest változás nincs: a Bácsó-völgy: zöld kereszt útvonal ott vált járhatóvá, ahol a nyomvonal az erdészeti úton halad. A Tölgyes-orom: zöld sáv, Istállós-kő, Gloriette-tisztás: zöld háromszög, így az Istállós-kői-barlang továbbra sem érhető el. Ivánka-lápa: sárga sáv autóval nem járható. A következő héten várható, hogy a hatósági engedélyek beérkezése után megkezdhetjük az ősember-barlanghoz vezető turistaút felszabadítását. Amint a barlang újra megközelíthetővé válik, jelezni fogjuk.
A Millenniumi-tanösvény már látogatható gyalogosan és a hétvégéken autóval is közlekedhetnek a fennsíkra vezető aszfaltos úton, amely engedély és díjfizetés köteles a Szalajka-völgy bejáratánál.
Figyelmükbe ajánljuk az erdei vasútvonalunkat Szilvásváradról a Szalajka-völgybe, ahol a Fátyol-vízesés ritkán látható vízhozammal páratlan látványt biztosít.


Általános tanácsok:
A hétvégére nincs általánosan kiadott tűzgyújtási tilalom, de kérjük, hogy tüzet csak kijelölt tűzrakó helyen gyújtsanak, és használat után oltsák el a tüzet, amiről érdemes meggyőződniük.
Amennyiben komolyabb akadályozó tényezővel találkoznak, kérjük, hogy értesítsék erdészeti társaságunkat. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kellemes erdei élményeket kívánunk!

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8.00-16.00
  • Kedd: nincs ügyfélfogadás
  • Szerda: 8.00-12.00
  • Csütörtök: 13.00-16.00
  • Péntek: 8.00-12.00

Aktuális

A 2018. évi hulladékszállítási napok beosztása


Hulladékszállítási ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 36 368 445

Ügyfélfogadási idő és egyéb infó itt: PEVIK Kft.

 

Pályázati lehetőség! 

Eladó telkek!
Szilvásvárad Község Önkormányzata kedvezményes telkeket kínál a gyermekvállalás ösztönzése, a képzett munkaerő megtartása, a községben történő letelepedések elősegítése, a település népességmegtartó képességének növelése érdekében.
Eladó önkormányzati telkek

Helyi események

Jelenleg nincs közelgő esemény

Elérhetőségek

Facebook

Kövessen minket Facebookon is!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Szilvásvárad anno

Szilvásvárad Anno képekben

Elérhetőségek

Vegye fel velünk a kapcsolatot
3348 Szilvásvárad, Miskolci út 1.
+36 36 816 233
+36 36 816 234
+36 36 816 229
info@szilvasvarad.hu
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.