Akikre büszkék vagyunk

Szilvásváradért Emlékérem 2009

A díjat olyan személyek kapták, akik kézzel fogható eredményeket értek el Szilvásváradon

A mai napon került sor a "Szilvásváradért Emlékérem" 2009-es díj átadására. Az önkormányzat által alapított elismerést olyan személyek kaphatják meg, akik kiemelkedőt, maradandót alkottak Szilvásváradon, hozzájárultak a település hírnevének öregbítéséhez, a község fejlődéséhez. A tavalyi évben a képviselő-testület egyhangú szavazással Halász Károlynak és Kati Irénnek, a Trend Business Kft. cég tulajdonosainak ítélte meg az emlékérmet, amely elismerést ma vehették át a díjazottak.

A Debreczeni-Pelcz házaspár szobrait kapták a díjazottak

 

A cég képviselői az általuk készített pályázatokkal az elmúlt években több mint fél milliárd forint értékű pályázati támogatást biztosítottak a településnek, amely eredményeképpen összességében 670 millió forintos beruházás valósult meg a községben. Utak épültek, megújult és bővült az iskola, az egészségház, megszépült az óvoda, telepítésre kerültek infomációs táblarendszerek, buszvárók, kiépült a sípályán a hóágyú vízellátását biztosító vezetékrendszer. Jelenleg 5 aktuális pályázaton dolgozik együtt a község vezetése a céggel, ezek eredményeképpen idén is újabb fejlesztések, beruházások valósulhatnak meg Szilvásváradon.

Külön elismerés a Trend Consult Kft-nek is

 

A Halász Károly által képviselt Trend Consult Kft. üzemelteti a Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak egységet, amely 2006. évi megnyitása óta 20 millió forint idegenforgalmi adót és 13 millió forint iparűzési adót fizetett a helyhatóság költségvetésébe. Az idegenforgalmi adó 2 Ft-os állami kiegészítésének - amely a tavalyi év végéig létezett - köszönhetően ez több mint 70 millió forint bevételt jelentett az önkormányzatnak. A bevételeken túlmenően fontos, hogy a szállodafejlesztés hozzájárult a minőségi idegenforgalom alapjainak megteremtéséhez.

Halász Károly:

"Az önkormányzat álmodjon, mi megpróbáljuk megvalósítani!"

 

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8.00-16.00
  • Kedd: nincs ügyfélfogadás
  • Szerda: 8.00-12.00
  • Csütörtök: 13.00-16.00
  • Péntek: 8.00-12.00

Aktuális

Új hulladékgyűjtési rend lépett életbe! Az új szolgáltató jövő héttől az üveget is szelektíven gyűjti. Részleteket itt olvashatnak! 

 

Pályázati lehetőség!
Eladó telkek!

Szilvásvárad Község Önkormányzata kedvezményes telkeket kínál a gyermekvállalás ösztönzése, a képzett munkaerő megtartása, a községben történő letelepedések elősegítése, a település népességmegtartó képességének növelése érdekében.
Eladó önkormányzati telkek

Elérhetőségek

Facebook

Kövessen minket Facebookon is!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Szilvásvárad anno

Szilvásvárad Anno képekben

Elérhetőségek

Vegye fel velünk a kapcsolatot
3348 Szilvásvárad, Miskolci út 1.
+36 36 816 233
+36 36 816 234
+36 36 816 229
info@szilvasvarad.hu
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.