Akikre büszkék vagyunk

Szilvásváradért Emlékérem 2009

A díjat olyan személyek kapták, akik kézzel fogható eredményeket értek el Szilvásváradon

A mai napon került sor a "Szilvásváradért Emlékérem" 2009-es díj átadására. Az önkormányzat által alapított elismerést olyan személyek kaphatják meg, akik kiemelkedőt, maradandót alkottak Szilvásváradon, hozzájárultak a település hírnevének öregbítéséhez, a község fejlődéséhez. A tavalyi évben a képviselő-testület egyhangú szavazással Halász Károlynak és Kati Irénnek, a Trend Business Kft. cég tulajdonosainak ítélte meg az emlékérmet, amely elismerést ma vehették át a díjazottak.

A Debreczeni-Pelcz házaspár szobrait kapták a díjazottak

 

A cég képviselői az általuk készített pályázatokkal az elmúlt években több mint fél milliárd forint értékű pályázati támogatást biztosítottak a településnek, amely eredményeképpen összességében 670 millió forintos beruházás valósult meg a községben. Utak épültek, megújult és bővült az iskola, az egészségház, megszépült az óvoda, telepítésre kerültek infomációs táblarendszerek, buszvárók, kiépült a sípályán a hóágyú vízellátását biztosító vezetékrendszer. Jelenleg 5 aktuális pályázaton dolgozik együtt a község vezetése a céggel, ezek eredményeképpen idén is újabb fejlesztések, beruházások valósulhatnak meg Szilvásváradon.

Külön elismerés a Trend Consult Kft-nek is

 

A Halász Károly által képviselt Trend Consult Kft. üzemelteti a Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak egységet, amely 2006. évi megnyitása óta 20 millió forint idegenforgalmi adót és 13 millió forint iparűzési adót fizetett a helyhatóság költségvetésébe. Az idegenforgalmi adó 2 Ft-os állami kiegészítésének - amely a tavalyi év végéig létezett - köszönhetően ez több mint 70 millió forint bevételt jelentett az önkormányzatnak. A bevételeken túlmenően fontos, hogy a szállodafejlesztés hozzájárult a minőségi idegenforgalom alapjainak megteremtéséhez.

Halász Károly:

"Az önkormányzat álmodjon, mi megpróbáljuk megvalósítani!"

 

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 8.00-16.00
  • Kedd: nincs ügyfélfogadás
  • Szerda: 8.00-12.00
  • Csütörtök: 13.00-16.00
  • Péntek: 8.00-12.00

Aktuális

A 2018. évi hulladékszállítási napok beosztása


Hulladékszállítási ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 36 368 445

Ügyfélfogadási idő és egyéb infó itt: PEVIK Kft.

 

Pályázati lehetőség! 

Eladó telkek!
Szilvásvárad Község Önkormányzata kedvezményes telkeket kínál a gyermekvállalás ösztönzése, a képzett munkaerő megtartása, a községben történő letelepedések elősegítése, a település népességmegtartó képességének növelése érdekében.
Eladó önkormányzati telkek

Helyi események

Jelenleg nincs közelgő esemény

Elérhetőségek

Facebook

Kövessen minket Facebookon is!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Szilvásvárad anno

Szilvásvárad Anno képekben

Elérhetőségek

Vegye fel velünk a kapcsolatot
3348 Szilvásvárad, Miskolci út 1.
+36 36 816 233
+36 36 816 234
+36 36 816 229
info@szilvasvarad.hu
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.